Sfeervol Koffie - Theehuis in een eeuwenoud muizentorentje aan de Linge

in een eeuwenoud muizentorentje           aan de Linge 

Activiteiten in Leerdam:  


      Zaterdag 12 november om 14:00 uur komt Sinterklaas weer aan in Leerdam.

                                    Wij zijn geopend en hebben huisgemaakte gevulde speculaas !!

  Om 14.00 uur wordt hij weer verwacht bij de grote steiger aan de Zuidwal. Bij ons torentje. Daarna gaat Sinterklaas te voet langs de Blokker, de  markt naar beneden naar een grote open Amerikaanse auto waarmee hij een rondrit maakt door het Centrum van Leerdam. Vanaf 16:00 tot 17:00 uur is hij te vinden in de tent naast Homepart aan het Spruytpad. Hier heeft Sinterklaas alle gelegenheid om de kinderen een handje te geven en/of op de foto te gaan. Ook mag je hier je verlanglijstjes, kleurplaten en/of andere knutsels aan hem geven. 

Workshop Kerstbal blazen

Elke dag tonen de glasblazers in de Glasblazerij Leerdam hoe goed ze kunnen blazen. Prachtige schalen en vazen zijn het resultaat. Maar nu is het de beurt aan jou. Want het mooiste glas blaas jij natuurlijk zelf!

Bij de mini-workshop kerstbal blazen ga je onder leiding van een ervaren glasblazer zelf aan de slag met de blaaspijp en vorm jij vloeibaar glas tot een zelfgemaakt kunstwerkje. Naast een onvergetelijke ervaring, houd je er ook een mooie beloning aan over: je eigen kerstbal!

Tijdens het glasblazen kom je er als een echte glasblazer uit te zien. Je krijgt daarom een schort en glasblaas mouwen aan ter bescherming van de hitte van het gloeiende glas. Als ontwerper mag jij kiezen welke kleuren worden gebruikt voor jouw kerstbal. En dan ga je, zittend op een echte glasblaasstoel, samen met een glasblazer jouw bal blazen.

Voor openingstijden en datum:  http://www.vvvleerdam.nl/nl/evenementactiviteit/leerdam/workshop-kerstbal-blazen/detail=1006_000001_000000_059547

Prijs € 30.00

€ 30,00 en ouders/begeleiders die niet zelf blazen: € 8,00

Minimum leeftijd: 8 jaar 

Kerstmarkt 

Wij zijn geopend van 11:00 tot 17:00 uur en hebben weer onze huisgemaakte kerstcake, en leuke zelfgemaakte theelichtjes en kerstkaarten!!

Sfeervolle markt in kerstsfeer op 10 december, in de binnenstad van Leerdam. Met een veelzijdig aanbod aan uiteenlopende artikelen en activiteiten. Denk aan kleding, sieraden, woonartikelen en leuke kerst- en cadeau artikelen. Daarnaast kunt u ook genieten van heerlijke poffertjes, stroopwafels, kerstbroden, chocolade en wafels. 

Openingsdata en tijden zaterdag 10 december 2016 van 10:00 - 18:00  


 

Openingstijden

maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
gesloten
donderdag
gesloten
vrijdag
alleen op reservering van 11:00 tot 16:30 uur
zaterdag
11:0016:30
zondag
gesloten
Wijzigingen hierin voorbehouden!!